Kategorier
Arkiv

Projektor i hus

Januar08_ 015a

I går plukket jeg opp en projektor som jeg fant en annonse for på Finn.no. Projektoren ble kjøpt for ca ett år siden, men grunnet et hjemmekinoprojekt som gikk i vasken har det stått ubrukt hele tiden.

Alt av plastbeskyttelser og slikt var fortsatt på plass. Projektoren er en Epson TW6000W, den siste W står for wireless, den har nemlig trådløs HDMI. Da kan jeg levere tilbake den 10 meter lange HDMI-kabelen jeg kjøpte før jul. Helt greit med butikker med 30 dagers åpent kjøp.

Projektoren er en 3D projektor, og det fulgte med to par med briller i salget.

Tollpost har sittet på lerretet mitt i over en uke, og da jeg mailet de for å etterlyse det fikk jeg beskjed at de ikke kunne finne det. Men heldigvis så dukket det opp litt utover dagen, så i morgen kommer det på døren.

Januar08_ 003a Januar08_ 013a

Januar08_ 009a Januar08_ 006a

Comments are closed.